Qui som?
El nostre despatx:

Amb el nom comercial "Estalella", venim oferint serveis d’assessoria professional a les empreses des de fa més de 42 anys.
L’any 1983 adoptàrem la forma jurídica de Societat Limitada (Serestal, sl) i el 2008 vam fer els tràmits per l’adaptació a la nova llei de societats professionals, quedant definitivament establerta la nostra denominació social com "Serestal, slp".
Durant aquesta llarga trajectòria professional sempre hem actuat amb el mateix nom comercial: "Estalella".L’equip humà:

La característica principal de la nostra plantilla de col·laboradors al llarg de tots aquests anys ha estat l’estabilitat, que es tradueix en una àmplia experiència teòrica i pràctica en tots els àmbits de l’assessorament empresarial.
Els nostres departaments compten amb professionals amb la titolació adient a cada cas:
Gestors Administratius, Advocats, Diplomats en Relacions Laborals (Graduats Socials), Diplomats en Ciències Empresarials, Administrador de Finques, Agent de la Propietat Immobiliaria, etc., i la resta de personal són especialistes en les diverses matèries amb molta experiència pràctica i amb una formació i actualització professional continuada.Els mitjans:

La nostra aposta per la tecnologia més actual ens va fer pioners de la informatització. A començaments dels anys 70, en incorporar el primer "ordinador" (en realitat una màquina electromecànica que facilitava algunes feines), vam crear un departament d’informàtica propi (l’anomenàvem "centre de càlcul") en una època en què només tenien "computadores" les grans empreses. A partir d’aquell moment la renovació dels mitjans ha estat constant, disposant sempre de l’última tecnologia tant en maquinari ("hardware") com en programari especialitzat ("software").

Tel: 938 920 092
Avinguda de Barcelona, 45 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)   Tel. 93 892 00 92   Fax. 93 892 29 04   estalell@serestalslp.cat

© 2010 Serestal, slp   |   Texte legal   |   Protecció de dades